herre

Valstar

Fra i høst har dere kunnet finne dette fantastiske merket på vår herreavdeling. Mest kjent for sin ikoniske jakke ”valstarino” har de lenge vært en viktig del av den italienske garderoben. I dag har vi denne jakken inne i bomull og semsket skinn.

Den første Valstarino jakken ble skapt i 1935, inspirert av A1 flyjakken som ble laget til amerikanske piloter. Etter andre verdenskrig begynte amerikanske og europeiske soldater å bruke militære klær sivilt, dette inkluderte skinnjakker – og Valstarino jakken ble verdenskjent. Mye av grunnen til denne økte populariteten kan man forklare med en gjennomgående økt interesse for tradisjonelt tøy, og et økt fokus på autentisk håndtverk – ”valstarino” jakken er fremdeles 100% ”made in Italy”. Det er også en jakke som er svært anvendelig og som passer godt inn i en moderne garderobe.

Til forskjell fra veldig mange andre skinnjakker på markedet er Valstarino en mer elegant, ”cleanere” og smart jakke – som passer like godt til jeans, chinos og flanellbukser. Den er komfortabel, og er raffinert på en avslappet måte.

 

Velkommen innom oss for en hyggelig handel!

 

 

 

Kontakt oss