herre

Oscar Jacobson

Oscar Jacobson er en av de fremste leverandørene innen skandinavisk konfeksjon. Helt fra barndommen av hadde Jacobson en genuin interesse for tekstiler, og i 1903 grunnla han bedriften sammen med sin bror Carl.

De startet med å lage funksjonelt arbeidstøy, men begynte i 1908 med konfeksjon. På denne tiden ble det meste skreddersydd, men for å kunne tilby kvalitetsdresser til en overkommelig pris, bestemte brødrene seg for å lage klær sydd etter standardmål. Dette ble fort en suksess og ga rom for ytterligere utvikling.

Før hadde syerskene sydd hele dresser, men for å spisse kompetansen og øke kvaliteten, gikk syerskene nå over til å spesialisere seg på en bestemt del av dressen. For å utvikle merkevaren videre, dro brødrene utenlands for å inspireres av trender. Med kjærligheten for detaljer og godt håndverk i behold, begynte de å lage mer trendy og smalere silhuetter inspirert av den britiske moten.

I dag kjenner vi Oscar Jacobson som en leverandør av dresser i rent og enkelt design med god passform og komfort til fornuftige priser. Hos oss finner du de litt smalere variantene med et mykere uttrykk enn for eksempel dressene fra Tiger.

Vi hos Rolfsen er stolte av å kunne tilby god kompetanse innen konfeksjon, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å tilpasse dressen for best mulig passform. Ønsker du å avtale tid med din foretrukne salgsmedarbeider, kan dette gjøres på våre nettsider.

Kontakt oss