dame

Hjemmepåske med Rolfsen

Påsken er ikke avlyst selv om vi ikke får dratt på fjellet. Gjør det beste ut av høytiden ved å skape en koselig atmosfære for deg selv og de rundt deg. Her er noen forslag fra oss hos Rolfsen til hvordan du kan få en hyggelig bypåske.

♥Hopp inn i en behagelig pyjamas eller morgenkåpe. Er det en tid man har lov å ha på pyjamas fra morgen til kveld, så må det vel være nå. Fra Aiayu har vi morgenkåper i økologisk bomull, deilig frotté og delikat lamaull. Til Herre har vi et godt utvalg i myke morgenkåper og annet kosetøy fra Polo, Gant og Sunspel.

♥Tenn et godt duftlys. De håndlagede lysene fra P.F. Candle Co lukter helt fantastisk og er laget av 100% naturlig soyavoks. Våre bestselgere er «Teakwood & Tobacco» og «Los Angeles». Førstnevnte har noter av treverk, krydret pepper og bær, mens sistnevnte er en herlig blanding av jasmine, redwoodtre og lime. Vi har også duftpinner fra samme merke.

♥Frisk opp hjemme. Nydelige puter og pledd kan gjøre mye for hjemmekosen. De vakre putene fra Aiayu er laget av bærekraftige materialer og passer godt inn i alle hjem. Det tidløse designet og den gode kvaliteten vil gi glede i lang tid. Vi har også deilig sengetøy i økologisk bomull fra den danske favoritten.

♥Få frisk luft. Det er godt å komme seg ut i naturen når du er lei av å sitte inne. Bruk nærområdet eller ta deg en dagstur til et av de mange fjellene i regionen. Vi har et bredt utvalg av fritidstøy fra merker som Patagonia, Klättermusen, Sail Racing og UBR. Fra Diemme har vi sko som egner seg godt til både by og fritid.

Bruk byen. Mange av butikkene i sentrum har åpent i påsken. De fleste tilbyr også hjemlevering. Kjøp deg et godt brød på Kanelsnurren, nyt deilig sjokolade fra Chili Chocolate eller overrask barna med et kjekt hobbysett fra Sprell.

 

Vi ønsker dere alle sammen en riktig god påske.

Varm hilsen fra oss hos Rolfsen.

Kontakt oss