Stavangers motehus i over 90 år

Rolfsen ble etablert i 1924 som en ren herrekonfeksjonsbutikk av kjøpmann Rolf Rolfsen. Han kjøpte Kirkegaten 11 i 1936, og kjøpte siden Kirkegaten 13, og Søregaten 4. I 1955 ble Rolfsenbygget reist i Søregaten 6, med den karakteristiske slipsformede R-en. Sortimentet ble utvidet i 1978 med etableringen av dameavdelingen Vanessa. I mars 2015 ble alle avdelinger igjen samlet under samme navn – Rolfsen.

Rolf Rolfsens etterkommere driver fortsatt familiebedriften. Siden starten og ved hvert generasjonsskifte har stadig fornyelse og modernisering vært i fokus. Samtidig har det vært viktig å ikke gå på kompromiss med den klassiske stilen og moten Rolfsen skal tilføre bybildet. Motehuset har helt siden oppstarten vært ensbetydende med kvalitet, merkevarer, klassisk stil og høy servicegrad.

Rolfsen har unik beliggenhet i hjertet av Stavanger sentrum. Vi satser alt på å være best ett sted fremfor god flere steder.

Rolfsens unike evne til å fornye seg gjør at vi hele tiden er aktuelle for både den voksne og den unge kunden, og det er denne evnen som gjør at vi, etter 90 år, fortsatt holder posisjonen som ledende merkevarehus i vår region.