dame

Faithfull the Brand

Vi er stolte over å kunne introdusere ”Faithfull the brand” til Stavanger. Her finner du nydelige kjoler som er et ”must-have” i sommergarderoben din! Hvert plagg er designet og produsert på Bali i Indonesia. Alle klærne er håndfarget, noe som gjør hvert plagg unikt. Printene er inspirert av vintage-funn fra grunnleggernes utallige reiser verden over. De feminine silhuettene og florlette kvalitetene er perfekte til varme late dager.

Å bruke lokale ressurser og talent er et moralsk kompass for Faithfull. Etter hvert som produksjonen har økt, er fokuset fortsatt på å hjelpe lokale fabrikker med å vokse – og å støtte lokal samfunn. På mange måter opplever man Bali sin vakre magi i hvert Faithfull plagg, noe som gjør hvert plagg helt unikt.

”Produksjonen på Bali sikrer lokal , der de har et nært forhold til sine lokale fabrikker og ansatte etter å ha jobbet direkte med dem over flere år. De er stolte av å ha en nøye gjennomtenkt og etisk produksjonsprosess, og deres team besøker sine fabrikker ukentlig. ”

Kontakt oss