LEDIG STILLING

Rolfsen søker digital markedsfører!

Vi søker etter en kreativ og selvgående person som kan være med å løfte vår digitale markedsføring av merkevaren Rolfsen til nye høyder.

Stillingen innebærer produksjon av multimedialt innhold til bruk i våre sosiale mediekanaler og digitale flater (Instagram, Facebook, TikTok, rolfsen.no) samt til diverse markedsføringskampanjer.

Hovedansvaret ditt vil være å produsere og publisere innhold til digitale flater i henhold til vår visuelle identitet. Det innebærer blant annet planlegging og gjennomføring av photoshooter, redigeringsarbeid, strategi og visuell utforming/utvikling. Merkevarebygging står sentralt.

Ved siden av dette blir en stor del av jobben drift og behandling av salg på nettsiden vår, rolfsen.no. Vi ønsker å finne en person som brenner for å jobbe med innholdsproduksjon og salg over digitale flater med interesse for mote.

Det er en fordel om du behersker både grafisk, visuell og tekstlig produksjon. Arbeidet innebærer blant annet bruk av programvarene i Adobe, diverse bilderedigeringsverktøy (Canva, Later, Unfold, mm.), Facebook Business Manager, Instagram og Shopify.

Ønskede kvalifikasjoner:
- Erfaring, eller ønske om å jobbe med markedsføring, salg, mote, kommunikasjon, medier eller liknende.
- Interesse for foto
- Annen relevant erfaring innen salg, butikk/service, mote er en fordel. - Kjennskap til bruken av Shopify, Adobe, Facebook Business Manager, Instagram for bedrifter, Google Analytics.
- Interesse for mote, klær og trender.

Viktige egenskaper:
- Selvstendig
- Kreativ
- Estetisk sans med øye for detaljer og kvalitet
- Mote- og trendbevisst
- serviceorientert
- Samarbeidsvillig
- Fleksibel
- Framoverlent
- Følger med i den digitale utviklingen

Vi tilbyr:
- Lønn etter avtale
- Et utadvendt og inkluderende arbeidsmiljø
- Mulighet til å jobbe med en av Stavangers sterkeste merkvare

Oppstart: snarest.
Vi oppfordrer deg til å sende inn søknad og CV så raskt som mulig.

Søknad sendes eller leveres personlig til: Lise Bjørnsen // lb@rolfsen.no

Ved ytterlige spørsmål: 975 13 489