Rampenissen 2021



Etter et år i dvale oppe på loftet vårt, har Rampenissen visstnok våknet til live igjen. Vi fant han nemlig hoppende, syngende og dansende glad rundt om i butikken i dag tidlig når vi kom på jobb...

I år har han med seg fire stykk gavekort i den lille sekken sin. Hver søndag i advent framover vil Rampenissen finne på en ny rampestrek med formål om å gi ut premier til de som klarer å løse nissestrekene hans.

Ønsker du å være med på leken? Følg med hver søndag framover i desember og bli med i trekningen av et Rolfsen-gavekort på 1000 kroner.

Første rampestrek blir satt i gang i dag, mandag 29 november klokken 12 - og foregår helt fram til nissestreken hans er løst...

Spilleregler

Rampenissen setter i gang fire rampestreker i løpet av adventstiden:
mandag 29 november, 5 desember, 12 desember og 19 desember.
To av disse rampestrekene vil finne sted inne på vår herreavdeling og to av dem vil inne sted finne på vår dameavdeling.

Til hver runde slippes et hint om Rampenissens rampestrek på historien vår på Instagram og Facebook (søndager klokken 14:00) - så følg oss og hold deg oppdatert der.

Første mann til mølla og som klarer å finne ham, går av med premie. Det vil si at du er nødt å komme fysisk innom butikken vår. Når du tror du har løsningen på rundens rampenissestrek, kom innom oss og se om du har klart og gjette riktig. Henvend deg i så fall til en av Rampenissens allierte (ansatte i butikken). Dersom du klarer å gjette riktig og finner Rampenissen, vil han overlevere premien til deg. Hvis ingen gjetter riktig før neste nye rampestrek blir satt i gang, slipper vi et lite hint til ut på historien vår (med to dagers fritt spillerom).

Det er åpent for alle å være med på leken. Kanskje blir det du som er en av de heldige vinnerne og stikker av med et gavekort på 1000 kroner hos oss - til å bruke på akkurat det du selv måtte ønske!

Lykke til og god adventstid!
Hilsen alle oss på Rolfsen og Rampenissen

Følg med på vår Instagram- og Facebookprofil