herre

5 nøkkelplagg til høstgarderoben

Høstens nyheter er endelig på plass, så nå er det bare å glede seg til lavere temperaturer. Det betyr nemlig at vi igjen kan kle oss i myke og deilige strikkegensere, nydelige ullfrakker, behagelige jeans og kule sneakers. Under kan du lese om 5 nøkkelplagg vi mener er gode investeringer til høstgarderoben. I bildekarusellen ser du noen av våre favoritter.


◊Strikk
I år er det uten tvil høyhalset strikk i vakre jordtoner som gjelder. Fra italienske Gran Sasso får du klassiske snitt og lekre kvaliteter som varer og varer. Enten du foretrekker de tynnere eller tykkere variantene, har vi alltid et godt utvalg av begge, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktig genser til ditt bruk.

◊Sneakers
Et par kule sneakers kan brukes året rundt, men passer spesielt godt inn i høstgarderoben. Det er fortsatt for varmt ute til å finne frem vinterskoene, men for kaldt til å lufte tærne i åpne sandaler. Sneakers er den perfekte mellomtingen. Gå for en leken variant med spreke farger for å tilføre høstantrekket det lille ekstra. Ønsker du en mer klassisk look, er tidløse sneakers fra Common Projects et stilsikkert valg.

◊Frakken
En flott frakk eller jakke i varm ull er obligatorisk i en komplett høstgarderobe. Gå for klassiske farger som brun, grå, sort eller navy. Da har du en frakk som kan kombineres med mesteparten av det du allerede har i skapet. Frakken er like fin til jeans og en god ullgenser som til dressen. Fra britiske Harris Wharf får du uforede ullfrakker med rene linjer og klassisk passform. Vi har også et godt utvalg flotte frakker i ulike ullkvaliteter fra Oscar Jacobson.

◊Jeans
Jeansen er det ultimate go-to plagget og er derfor essensiel når ferien er over og hverdagen tilbake. Bruk den med strikkegenser og sneakers for en avslappet look. Kle den opp med skjorte og blazer til penere anledninger. Vi har både fargede og klassiske blå jeans fra merker som Jacob Cohen, Morris, Tramarossa og Dondup.

◊Skinnjakken
Skinnjakken er like aktuell hver høst og er derfor en god investering. I år har vi troen på den brune varianten som går godt til høstens jordtoner, gjerne i en semsket utgave. Ellers er den varme saueskinnsjakken et godt alternativ til de kjøligste høstdagene.

Kontakt oss