Kundekveld

Vi ønsker hjertelig velkommen til kundekveld hos oss torsdag 18.oktober kl 19! Vi serverer bobler, og Fish&Cow kommer opp med deilige smaksprøver! Det blir herlig musikk, flotte høst kolleksjoner og god stemning!

Denne kvelden får vi besøk fra flere av våre dyktige leverandører, og vi er spesielt glade for å få besøk av stjerne-stylisten Marte Dahlgren! Sammen vil vi hjelpe deg med å finne det du trenger til din høstgarderobe.

Vi får også kjekt besøk av Varsity Headwear som denne kvelden tilbyr inngravering av sine capser! Dette er jo den perfekte gave!

Våre kjekke naboer på Koch Parfymerier kommer bort med make-up, duftnyheter og hudscanner fra Elixir  – vi gleder oss! Til herrene kommer det egen ekspertise på hudpleie og grooming av skjegg. De stiller også med flotte goodiebags til de første handlende kundene!

Alle handlende kunder denne kvelden er med i trekningen av eksklusive premier fra Uber, Acne Studios, Pia Tjelta, Arnie Says, Holzweiler, Orian, Tramarossa, Dell’ga, Anni Lu og Ugg m.m samt 2 stk gavekort på 3000kr hos oss. Trekningen av premier er satt til kl 21 så det må du ikke gå glipp av! Når vi er ferdige hos oss rundt kl 22 håper vi at flest mulig har lyst til å fortsette festen med oss i baren på Fish&Cow.

 

Vi gleder oss kjempe mye og  håper du har lyst til å komme!

 

Hilsen alle oss på Rolfsen

MELD DEG PÅ HER

PS: på grunn av alkoholservering må alle gjester være over 18 år.

Kontakt oss