dame

ÅRETS FEST TRENDER HOS ROLFSEN !

PARTYTIME!

Vi går straks over i november måned og kalenderen begynner å fylles opp med selskapeligheter med familie, venner og kollegaer ut året.

Vi har laget en bildeserie med JULEBORDANTREKK som vi håper vil friste og inspirere!

Vi viser flotte kjoler fra Diane Von Furstenberg, Theory og Burberry. På herre viser vi både smoking, dress og litt mere casual antrekk.

Takk til vår samarbeidspartner på hår og makeup, Studio Alf Frisører på Straen senteret. Ønsker du å bli ekstra fin til julebordet, anbefaler vi å bestille time til hår og eller makeup der!

Kristin, som er frisør og Ine Marie, som er makeup artist, forteller oss kort om trendene på hår og makeup for kommende julebordsesong:

MAKEUP: Marker leppene damer, vi anbefaler rød, kirsebær eller kanskje dyp plomme. Bruk rouge,-roser i kinnene, dette gjør at man ser friskere, sunnere og yngre ut. Gå for en frisk og fin rouge i varme fersken- og rosetoner. Gå for sotede øyne, og bruk bruntoner, bronsefarger eller mørke skygger istedet for helt sort, gjerne med litt shimmer. Fargene varmer opp ansiktet, og kan brukes til både hverdag og fest.

HÅR: Det er definitivt «hollywoodkrøller» som gjelder denne sesongen! Her er det bare å slå seg løs og lage håret big and sexy.

VI ØNSKER DERE EN GOD OG STILFULL JULEBORDSESONG, KJÆRE KUNDER!

Bildene er tatt i de kule og røffe lokalene til Skasei Storstue og Kombuchabar i Stavanger øst.

Les mer om SKASEI her !

Kontakt oss